Levering & bezorging

Vaak is het het prettigst om telefonisch contact te hebben, zodat wij uw wensen op de mogelijkheden af kunnen stemmen. We denken dan met u mee over uw thema, en bedenken hier samen een invulling voor.

Zodra de afspraken zijn gemaakt, krijgt u een huurovereenkomst toegestuurd.
Daarop staat ook een code waarmee u op deze site het lesmateriaal kunt downloaden.
Enkele weken voor de huurperiode maken wij een afspraak met u om de opbouwdatum vast te leggen.

Wij komen de tentoonstelling op de geplande datum bij u opbouwen. Het is handig als er iemand aanwezig is die met de tentoonstelling gaat werken.
U nodigt groepsbezoek en/of schoolklassen uit om de tentoonstelling te bezichtigen.
Wij komen na de huurperiode de tentoonstelling weer bij u ophalen.
Vaak is het het prettigst om telefonisch contact te hebben, zodat wij uw wensen op de mogelijkheden af kunnen stemmen. We denken dan met u mee over uw thema, en bedenken hier samen een invulling voor. Maurits Middelham is hiervoor te bereiken op 06-42736175.

Zodra de afspraken zijn gemaakt, krijgt u een huurovereenkomst toegestuurd. Daarop staat ook een code waarmee u op deze site het lesmateriaal kunt downloaden. Enkele weken voor de huurperiode maken wij een afspraak met  u om de opbouwdatum vast te leggen.

Wij komen de tentoonstelling op de geplande datum bij u opbouwen. Het is handig als er iemand aanwezig is die met de tentoonstelling gaat werken.

Wij komen na de  huurperiode de tentoonstelling weer bij u ophalen.

U nodigt  groepsbezoek en/of schoolklassen uit om de tentoonstelling te bezichtigen.

Huur nu een fantastische tentoonstelling!